top of page

In biophotonentherapie krijgt u als het ware geneesmiddel toegediend via uw energetische banen. In plaats van effectief een medicijn in te slikken, krijgt u de frequentie-informatie ervan aangereikt via de Star Light-apparatuur. Hierdoor geniet u van de werking van het middel, maar zonder de bijwerkingen die een fysiek medicament vaak veroorzaakt als gevolg van bijkomende ingrediënten of een onjuiste dosering.

Star Light

De biophotonentherapie wordt uitgevoerd met behulp van de Star Light-apparatuur. Dit instrument neemt het biophotonen licht op dat uw lichaam uitstraalt, via de ene glazen staaf in uw hand die met een glasvezelkabel verbonden is aan het apparaat.

Vervolgens splitst de Star Light het licht in harmonisch en disharmonisch licht. Het goede (harmonische) licht wordt versterkt teruggegeven aan het lichaam. Het slechte (disharmonische) licht wordt geïnverteerd/omgekeerd aan het lichaam teruggegeven via de andere glazen staaf. Deze basisfunctie van de Star Light is goed voor het opheffen van zeer veel van de storingen in het lichaam.

 

In deze basisbehandeling worden echte lastpakken opgespoord en aangepakt. Na een bepaald aantal sessies werken de lichaamssystemen weer optimaal en lossen heel wat kwaaltjes en problemen van zichzelf op. Aan het einde van de sessies wordt telkens de zogenaamde ‘dyslexie-aanpak’ gegeven. Met behulp van de glazen voetplaten wordt de samenwerking van de epifyse (pijnappelklier) en hypofyse gestimuleerd. Dit leidt tot een betere integratie van beide hersenhelften. Bij de toepassing is gebleken dat ca. 40% minder sessies nodig zijn voor een goed resultaat.

Wat wordt er behandeld?

De biophotonentherapie pakt héél wat functionele storingen en uiteenlopende ziekten in lichaam en geest aan. Over een duur van vijf tot acht sessies, stellen we de lichaamssystemen in staat problemen weer zelf te herkennen en op te lossen.

Hieronder vindt u een beknopt overzicht waarvoor u de biophotonentherapie kunt hanteren: 

Stralingen 

Astma 

Endometriose  

Maagproblemen

Vaccinatieschade Artritis 

Fibromyalgie 

Menstruatieklachten

Blaasontsteking 

Gordelroos 

Migraine 

Whiplash

Angst  

Dyscalculie 

Ziekte van Lyme 

Zware metalen Bronchitis

Galstenen

MS

Parasieten

Candida

Hoofdpijn

Nierstenen

Chemicaliën Darmproblemen Kalknagels Overgangsklachten

Electro spin-inversie 

Rugklachten

Giftige stoffen  Depressie  Schimmelnagels  Psoriasis

Aids 

Diabetes 

Koortslip 

Q-koorts

Allergieën 

Dyslexie 

Littekens 

Reuma

Ziekte van Pfeiffer    Ziekte van Crohn

Contra-indicatie

Biophotonentherapie is niet mogelijk voor mensen die een orgaantransplantatie ondergingen. Ook mensen met shunts, plastic bloedvaten of varkenshartkleppen moeten de therapie aan hun voorbij laten gaan. Metalen lichaamsvreemde voorwerpen zoals heupen, kunsthartkleppen, schroeven en dergelijke vormen geen probleem.

Algemene resultaten

Het merendeel van Nico IJffs klanten voelt zich na afloop van een behandeling emotioneel stabieler. Ze kunnen beter communiceren en bijgevolg zich ook beter sociaal manifesteren. Zaten ze in impasse, dan kregen ze de impuls om die te doorbreken. Meerdere klanten gingen na hun biophotonentherapie op zoek naar een nieuwe baan of nieuwe sociale contacten.

Het gebruik van medicatie kon na een behandeling vaak sterk worden verminderd of afgebouwd. In vele gevallen ging Nico IJff zelfs preventief te werk, gezien via biophotonentherapie een aandoening vast te stellen en op te lossen is nog voor het fysiek uiten ervan.

bottom of page