top of page

Voorbeelden behandelingen

Littekens

Operatielittekens verstoren de doorstroming van het licht door de meridianen (oftewel lichtbanen) omdat er bij de operatie dwars door die meridianen werd gesneden. Door weer energie in het dode littekenweefsel te brengen, worden de meridianen hersteld. In ongeveer de helft van de gevallen verdwijnt het litteken volledig.

Ook energetische littekens vormen voor Nico IJff geen uitdaging. Door bijvoorbeeld een whiplash scheurt het energieveld van het lichaam. Met behulp van biophotonentherapie wordt dat energieveld weer hersteld.

Littekens

Allergieën

Allergieën

De biophotonentherapie gaat ook tegen allergieën de strijd aan. Allergieën zijn overgevoeligheden van de slijmvliezen van het lichaam. Aan de basis van elke allergie ligt een basisstoring, bijvoorbeeld in de hormoonhuishouding. Nico IJff spoort deze oorzaak op en neemt ze weg, waardoor vaak verschillende allergieën in één klap worden opgelost.

Zo at een vrouw met notenallergie na de behandeling zonder problemen noten en notenpasta’s, en eet een kind met een voormalige aardbeienallergie vandaag zonder moeite aardbeien.

Autisme

Een meisje van 4,5 jaar had in die mate ernstige autisme, dat ze zich gedroeg als een meisje van 6 maanden oud. Ze werd gezond geboren en doorging een normale ontwikkeling, tot ze op 11 maanden een BMR-vaccinatie kreeg toegediend. Na vier dagen in coma, werd de dagen en weken erna duidelijk merkbaar dat ze zich in een zwaar autistische toestand was gaan bevinden. Heel wat functies gingen snel achteruit. Uitgebreide onderzoeken in diverse klinieken gaven geen uitsluitsel over de oorzaak, of hoe de klachten te verbeteren. Na een reeks biophotonensessies is de toestand van het meisje aanzienlijk verbeterd. Inmiddels is het een blij en spontaan kind dat steeds meer haar achterstand inhaalt. Na jarenlang niemand aan te kunnen kijken, kon haar mama haar na twee sessies alweer in de ogen kijken.

Migraine

Vele cliënten die bij Nico IJff aanklopten, kampten met migraine. Na enkele sessies met de Star Light verdween deze slepende hoofdpijn bij vrijwel iedereen, en dat met een blijvend resultaat. Stak deze als gevolg van externe oorzaken toch weer de kop op, dan was één sessie vaak voldoende om het probleem weer te verhelpen.

Migraine

Ziekte van Lyme

Ook in de bestrijding van de Ziekte van Lyme bewees de Star Light reeds zijn diensten. Bij recente infecties zijn de resultaten al na een paar behandelingen duidelijk merkbaar. In het geval van chronische Lyme verlicht de Star Light de vele symptomen die hiermee gepaard gaan, en lost het deze stap voor stap op. Geleidelijk herstelt het immuunsysteem, maar gezien de complexiteit van de ziekte is hiervoor flink wat doorzettingsvermogen en tijd nodig.

Overmatig transpireren

Pia ondervond al sinds haar jeugd last van onverklaarbaar transpireren, in die mate dat het zelfs sociaal oncomfortabel werd. Na zeven sessies waren er al kortstondige perioden van verbetering, na een aantal maanden verdween het overmatig transpireren volledig.

Depressiviteit en stemmingswisselingen

Depressiviteit en stemmingswisselingen

De 38-jarige Marian arriveerde bij Nico IJff met depressieve klachten, waarvoor ze antidepressiva gebruikte. Hierdoor ondervond ze echter overgevoeligheid voor haar sociale omgeving, met pijn en stemmingswisselingen tot gevolg. Na acht sessies biophotonentherapie waren haar klachten verdwenen en was ze in staat om duidelijk haar grenzen te stellen. De antidepressiva werden afgebouwd en vandaag is ze reeds twee jaar stabiel.

Astmatische klachten en vermoeidheid

Als gevolg van ademhalingsproblemen was Eva vaak vermoeid. De dokters wijtten haar astmatische klachten aan medicijnen die haar moeder tijdens de zwangerschap had genomen. Na zes sessies met de Light Start was Eva van haar astma verlost.

Astmatische klachten en vermoeidheid

Fibromyalgie/CVS

Na een serie van acht sessies biophotonentherapie, ondervond Pieternel een stuk minder last van haar fibromyalgie en CVS. Haar hoofdpijn, rugklachten en steken in handen en voeten waren aanzienlijk verminderd.

Motorische storingen

De 5-jarige Veerle werd snel moe, had motorische storingen en problemen om te communiceren. Ze sloot zich af en was moeilijk bereikbaar. Al na vier sessies trad er een aanzienlijke verbetering op, sliep Veerle beter en lukte ook het communiceren makkelijker. De 28-jarige Marcel was gediagnosticeerd met een lichte vorm van autisme. Na acht sessies trad er een aanzienlijke verbetering op, waardoor hij nu beter communiceert op zijn werk en sociale contacten opbouwt.

Wintertenen

Janes wintertenen verdwenen na zes sessies, maar een verplichte vaccinatie nadien strooide roet in het eten. Ze kwam bij Nico IJff langs voor een tweede cyclus met de Star Light, en opnieuw verdwenen haar klachten als sneeuw voor de zon.

Wintertenen

Chronische aandoeningen

Virusinfecties, problemen als gevolg van stress of chronische ziekten zoals de Ziekte van Crohn hebben veel baat bij biophotonentherapie. Na een aantal sessies verminderen de klachten aanzienlijk, en meestal worden ze zelfs opgeheven.

Dyslexie/dyscalculie/leerproblemen

Dyslexie en dyscalculie en leerproblemen

In elke behandeling binnen de biophotonentherapie, ongeacht de klachten en problemen, wordt indirect aandacht besteed aan dyslexie. De storingen op het totale hormoonsysteem worden namelijk opgeheven, inclusief de epifyse en hypofyse. Zo werkt het immuunsysteem weer optimaal.

De eigenlijke dyslexie- en dyscalculiebehandelingen starten na het doorlopen van het reguliere biophotonentraject en geven het beste resultaat als ze minimaal drie keer per week, maar bij voorkeur dagelijks, worden gegeven.

Een mooi voorbeeld van een geslaagde behandeling was Bas: een jongen van 10 jaar die kampte met angsten en leerproblemen. Zijn leerkrachten bestempelden hem met dyslexie en een leerachterstand. Bovendien kostte het hem enorm veel moeite om van zijn moeder gescheiden te worden. Nadat Nico IJff de effecten van zijn vroegere vaccinaties neutraliseerde, oefende de jongen bij zijn thuis vijf weken lang met de voetplaten. Na twee maanden was de dyslexie verdwenen, binnen een half jaar haalde hij zijn leerachterstand in én hij werd minder afhankelijk van zijn moeder. Vandaag durft hij zonder problemen een week met de scouts op kamp. 

Dieren

Ook dieren laten zich goed behandelen met biophotonentherapie. Zo kampte een 9-jarig paard met de Ziekte van Lyme en alle bijhorende symptomen. Na tien behandelingen herstelde hij volledig en won hij nog een regionaal springconcours. Ook een klein katje, dat last had van darmprobleempjes, was na drie sessies met de Star Light volledig de oude.

Dieren
bottom of page